Startpagina
Karel ende Elegast
Menukaart
High Tea
Engels Ontbijt
Kookcursus
De Tuin
De Opkamer
Routebeschrijving
De parkeergarage
Onze gegevens
Caerels Traiteur & Cateraar

Het doel van de kookcursussen is u te leren hoe u een (uitgebreid) diner bereidt voor uw gasten, waarbij u praktisch alles kunt voorbereiden.
Daardoor kunt u uw gasten op uw gemak ontvangen en gezellig met hen samenzijn en toch een prachtig diner op tafel zetten.
In onze kookcursus komen een aantal basistechnieken aan de orde zoals:

* Snijden (snij technieken),
* diverse bereidingstechnieken,
* het maken van een saus.

Deze technieken worden u geleerd tijdens het (voor)bereiden van een 5 gangen diner.

De cursus begint om 12:00 uur en duurt tot circa 17:00 uur.
In dit tijdsbestek leert u de voorbereidingen te treffen voor het diner.
Om 17:00 uur verwachten wij uw partner of gast, die dan zal leren tafel dekken.
Daarna volgt een borreluurtje.
Rond 19:00 uur gaan wij met het diner van start, dat omstreeks 22:00 uur zal worden beeindigd (deze tijd kan erg uitlopen als
u dat wilt).

In het seizoen 2006/2007 verzorgen wij onze kookcursussen op:
* In overleg en bij voldoende animo

Kosten 118,50 (cursist + 1 gast voor het diner).
Incl. bijpassend aperitief en 3 glazen wijn.

In overleg kan een andere datum vastgesteld worden voor groepen van 6 tot 8 personen.
Wij verzorgen ook kookcursussen als onderdeel van bv. een teambuilding of personeelsfeest.