Terug naar het begin

Hieronder vindt u het gerechten overzicht zoals wij deze op dit moment voeren in onze traiteurswinkel.

U kunt de gerechten naar wens koud of warm meenemen.

Voorgerechten:
* Gemarineerde Schotse zalmfilet met mosterd-dillesaus........................
* Salade van schorseneren en krabfantasie ...............................................
* Gemengde groene salade ...........................................................................
* Carpaccio, met dressing, kaas, pijnboompitten en peterselie .......
* In knoflookolie gemarineerde ossenworst ............................................

* Vlaamse asperge salade, met asperges, ham en ei ..............................
* Terrine Foie Gras D'Oie, klassieke (ganzenleverterrine). ...................
* Vers gerolde sushi ......................................................................................
* Huisgemaakte rijkgevulde huzarensalade ..............................................

Soepen:
* Kalfsbouillon....................................................................
..................
* Lamsbouillon .................... ......................................... .
* Mosterdsoep ...................................................................
* Kerriesoep met appeltjes .............................................
* Tomatensoep met soepballetjes ...................................
* Rijkgevulde erwtensoep met rookworst en spek.............
.................................

Dagschotels:
* Steeds wisselend va. .................................................................................

Vishoofdgerechten:
* Schotse zalmfilet ingestoken met dragon. ..............................................
* Zeeduivelstukjes omwikkeld met spek ..................................................
* Rolletje van Atlantische tongfilet, prei en zalm .....................................

Vleeshoofdgerechten:
* Ierse tournedos, het malste stukje vlees van het rund .................................
* Varkenshaasje......................................................................................................
* Kogelbiefstuk .........................................................................................................
* Galantine van gevogelteborst, mango en boontjes ...........................................
* Geconfijte ganzenbout (gegaard in ganzenvet en daardoor lekker sappig)...
* Varkensschnitzel, lekker krokant gebakken......................................................
Toeslag kalfsschnitzel ..............................................................................................

Sauzen: Bij hoofdgerechten inbegrepen
Vlees: * Rode wijn, Champignon, Peper, Stroganoff
Vis: * Witte wijn, Kreeften, Dille

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten en aardappelgarnituur.

Gemaksschotels:
* Gegratineerde schorseneren (vegetarisch) .......................
* Cottage Leek Pie, (gehakt, prei en aardappelpuree) ......................................
* Wisselende pastagerechten va. ..........................................................................
* Verscheidene éénpersoons quiches va. .............................................................
* Diverse stoofpotten, incl. rijst of puree va. .......................................................
* Steeds wisselende stamppotten va. ...................................................................

Desserts:
* Sherry Triffle ........................................................................................................
* Bavaroisetaartje ...................................................................................................
* Parfait (luchtige IJsmousse), in diverse smaken ............................................

Tapasgerechten / Borrelhapjes:
* Gemarineerde olijven .........................................................................................
* Huisgemaakte kalfsvlees kroketjes ..................................................................
* Pesto en Bagneto Verde .....................................................................................
* Tappenade ...........................................................................................................
* Geconfijte drumsticks ........................................................................................
* Laagjestaart van flensjes, roomkaas en gerookte zalm .................................
* Soesjes gevuld met ganzenlever en acetosaus ................................................
* Gehaktballetjes in tomatensaus ........................................................................
* Gemengde schaal met verschillende tapasgerechtjes ....................................
* Kruiden boter .......................................................................................................
* Groene kruidendressing .....................................................................................
* Yoghurtdressing ..................................................................................................
* Cocktailsaus .........................................................................................................
* Mosterd dille saus...............................................................................................


Om het thuis makkelijker te maken: In ons assortiment hebben wij o.a.
* Rouxkorrels, Demi Glace, Gevogelte fond, Lemon Curd, Escargots, Zeezout, Diverse suikersoorten.
* Sushi rijst, Sushi matjes, Nori vellen, Wasabi.
* Rode en witte wijn, Tafelwater "plat" en "bruisend".
Wilt u iets speciaals aan uw gasten serveren, bel gerust over de mogelijkheden, wij helpen u graag.
Wij verzorgen ook bruiloften, koffietafels, recepties, vergaderingen, verjaardagen, feestjes en dergelijke.

Download hier de gerechtenlijst inclusief prijzen.